Ørestad får sin egen fotokalender

naturpark birkeskov april kirsten degnGårdbutikken COBRAcph har bedt 12 lokale fotografer om at komme med deres bedste bud på ´Ørestad 2020´. Resultatet kan ses i en ny fotokalender.

12 lokale fotografer er blevet spurgt om de vil bidrage med et billede til kalenderen. Det har været op til fotograferne selv, om de har ønsket at vise mennesker, beton, natur eller kultur. Det eneste krav har været, at de skulle komme med deres bedste bud på et billede, der i deres øjne beskriver Ørestad 2020. Ørestad Avis erfarer, at bl.a. Janek Mastek, Kirsten Degn og Ninna Floor er blandt fotograferne.

”Vi vil gerne skabe rum til områdets lokale fotografer og bidrage til, at kunsten og billederne i Ørestad bliver mere synlige,” siger Mette Bugge, indehaver af COBRAcph på Asger Jorns Allé.

Overskuddet fra salget af kalenderen går ubeskåret til kulturelle aktiviteter i Ørestad. 

mette bugge cobracph 2020”Vi håber at vi med indtægter fra kalenderen kan skabe nogle fede events, der samler alle generationer i bydelen. Det er der brug for i disse coronatider, hvor især den udøvende kunst er hårdt presset,” siger Mette Bugge.

Kalenderen kan købes i COBRAcph fra søndag 29. november, hvor der vil blive holdt en udendørs reception på COBRA-hjørnet i anledning af offentliggørelsen af ØRESTAD KALENDEREN. Eventet er samtidig lidt af en 1 års fødselsdag, idet COBRAcph åbnede 1. december 2019. Til receptionen vil der være lidt varmt at drikke, snacks og hygge fra kl. 14 til 15. Alle er velkomne.

Foto af Mette Bugge et taget af Lone Israelsen. Foto øverst er taget af Kirsten Degn. Foto nederst er taget af Ninna Floor.

COBRAcph vil være Ørestads økologiske samlingspunkt

orestad kalender ninna flor 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk