lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Nyt program fra Liv i Sundby

liv i sundby smag paa faelledSmag på fælleden, Klaus Rifbjergs barndomsgade og Kim Larsen på Gerbrandskolen. Foreningen Liv i Sundby har udgivet sit arrangementsprogram for efteråret 2019 pog de tre første arrangementer har amagerkanske temaer.

Lørdag  24. august kan man komme ud i naturen sammen med biolog og tidligere naturvejleder Ulrik Schack Meyer (foto), som inviterer til en tur på Amager Fælled med indlagte smags- og duftprøver i form af kryddersnaps og evt. naturmad.

Torsdag  29.august vil cand.mag. Lise Lotte Frederiksen invitere på litterær byvandring i Klaus Rifbjergs barndomsgade, Ingolfs Allé, hvor billedhugger René Schmidts nye statuer til minde om forfatteren netop er blevet afsløret.

Tirsdag 3. september kan man mindes Kim Larsen, der som meget ung nyuddannet folkeskolelærer en kort tid var lærer på Gerbrandskolen. Jens Andersen vil, med udgangspunkt i sin bog ”Kim Larsen – Mine unge år”, fortælle om den folkekære musikers farverige liv, der endte i efteråret 2018.

Lokale aktører
Også i år har programmet en del arrangementer, som er arrangeret i samarbejde med andre lokale aktører. Partnerskabet i Urbanplanen er medarrangør på arrangementet om Kim Larsen, og foreningen Amar:litt er medarrangør på  byvandringen i Rifbjergs barndomsgade. Desuden er to arrangementer lavet i samarbejde med foreningshuset Sundholm8.
I foreningshuset kan man f.eks. onsdag den 2. oktober høre Claus Hagen Petersen fortælle og vise billeder fra fotobogen ”Amager fra oven”, som giver et portræt af Amager gennem luftfotos.

Liv i Sundby fortsætter traditionen med i samarbejde med Solvang Bibliotek at præsentere godt børneteater for de små og deres voksne. Lørdag  2. november opfører Andersens Kuffert Teater ”Kejserens nye klæder”, og lørdag  30.november tages der forskud på julen med ”En rigtig Nisse” ved Det lille Verdens Teater.

Programmet indeholder også andre arrangørers arrangementer. Liv i Sundbys egne arrangementer er støttet af Lokaludvalg Amager Vest. Alle kan deltage i arrangementerne, men medlemmer af Liv i Sundby får rabat på de fleste af foreningens egne arrangementer. Køb af billetter, både til børn og voksne, sker på www.livisundby.dk. Bemærk at billetter til andre arrangørers arrangementer i nogle tilfælde købes via disses hjemmesider. Desuden skal billetter til de to børneteaterforestillinger, som er arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek, købes via bibliotekets hjemmeside.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: