tirsdag 18 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Naturgudstjeneste i Naturpark Amager

traestamme kalvebod faelledHøstgudstjeneste under åben himmel midt i Naturpark Amager søndag 8. september. Efteråret banker på, og derfor fejrer to kirker en fælles høstgudstjeneste for hele familien, midt i naturen og under åben himmel, ved Naturcenter Amager på Kalvebod Fælled.

Det er plane at synge nogle af efterårets gode høstsalmer midt i den storslåede natur og til det får man hjælp af gospelkoret The Conquerors. 

Der vil være siddepladser, men man er også velkommen til at medbringe egne havestole og tæpper. 

Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe frokost og kaffe i Traktørstedet og nyde udsigten over Kalvebod Fælleds smukke sensommerflor. Høstgudstjenesten er arrangeret i et samarbejde mellem Kirken i Ørestad og Skelgårdskirken.

Samme dag er der også mulighed for at deltage i Naturens dag, som i år handler om den farverige botanik. Der vil være en masse aktiviteter under naturcentrets halvtag.Høstgudstjenesten foregår søndag 8. september kl 11.00 på 

Naturcenter Amager
Granatvej 3-15
2770 Kastrup. I tilfælde af regnvejr flyttes gudstjenesten til Kirken i Ørestad. Følg med på https://www.facebook.com/nykirke/

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: