torsdag 15 november 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Mød Brinkmann som opvarmning til Bogforum

svend brinckmannAllerede dagen inden Bogforum starter kan du møde den populære foredragsholder Svend Brinkmann ved et foredrag i Comwell Conference Center i Bella Center

 • En af landets mest populære foredragsholdere, Svend Brinkmann, lægger vejen forbi Comwell Congress Center i Bella Center til et foredrag den 25. oktober 2018 - Kl. 19:00 - 21:30. Foredraget finder sted dagen inden Bogforum slår dørene op samme sted. 

Titlen på foredraget er Gå glip & Ståsteder, der også er titlen på to af Brinkmanns seneste bøger, der handler om vigtige værdier for os som mennesker og for udviklingen i verden. 

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet, men hans forskning dækker desuden områder som filosofi og kulturanalyse samt den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og sorgen og dens kulturelle betingelser.

Det store gennembrud fik Brinkmann i 2014 med bogen "Stå fast", der er et opgør med den stigende udviklingstrang. Den nyeste bog “Gå glip” fra 2017 sætter fokus på begrænsningens kunst i en grænseløs tid. Han argumenterer for, at det er bydende nødvendigt for os som samfund, at vi lærer begrænsningens kunst - både for at kunne håndtere samtidens og fremtidens kriser, men også fordi det i sig selv er værdifuldt for mennesker at lære en livskunst bygget på mådehold, som det hedder i oplægget til foredraget.

Læs mere om arrangementet her

 

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser