torsdag 17 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Danskere vandt e-sportsfinale i udsolgt arena

league of legends finaleADer var hjemmebanesucces til to danske League of Legends-spillere ved weekendens stævne i Royal Arena i Ørestad. Arenaen var udsolgt og publikum bar de danske stjerne frem til finalesejren søndag

Det britiske hold Fnatic med de to danskere Rasmus "Caps" Winther og Mads "Broxah" Bock-Pedersen skulle dyste imod det spanske hold G2 med danske Martin “Wunder” Hansen ombord. Ved den udsolgte finale, som også er den største eSport begivenhed af sin slags på dansk jord, gjorde Fnatic rent bord og tog sejren efter 3 kampe mod G2 Esports, hvor det samlet resultat blev 3-0.

Med sejren har Fnatic, Rasmus "Caps" Winther og Mads "Broxah" Bock-Pedersen kvalificeret sig til at repræsentere Europa ved Mid-Season Invitational, den 18.-20. april i Paris, som er turneringen mellem mestrene fra hver af verdens kontinenter.

league of legends finaleCLørdag var der kamp om turneringens tredjeplads. Her løb det tyske hold Splyce med danske Kasper "Kobbe" Kobberup med sejren efter en 3-2-sejr i en meget tæt kamp mod franske Team Vitality. Dermed er Splyce også videre til den interkontinentale turnering i Paris.

Kasper Kobberup var overrasket over mængden af støtte i Royal Arena.
"Jeg havde godt forventet lidt opbakning, men ikke ligefrem at folk ville råbe mit navn. Det var sindssygt fedt, og det var en super oplevelse", sagde han i et interview til Slashesport efter bronzekampen.

league of legends finaleBI Danmark er computerspillet CS:GO voldsomt populært, men på verdensplan overgås det af League of Legends, som har omkrng 100 millioner aktive spillere om måneden. Spillet er lavet af RIOT Games.

I Legaue of Legends vælger hver spiller mellem forskellige helte eller figurer, som alle har forskellige unikke evner, de kan bruge og kombinere med andre medspilleres evner eller modsvare fjendens evner. Det handler altså om, at man på hvert hold vælger forskellige helte, som udfylder forskellige roller i kamp Formålet med spillet er at ødelægge det andet holds base. Gør man det, har man vundet spillet.

league of legends finaleDHoldene spiller bedst af fem baner. En bane tager omkring 45 minutter, men i professionelle kampe kan en bane ofte tage en time. 150.000 euro blev fordelt til de fire deltagende hold.

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser