søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Kulturnatten på ITU: Spil, hacking og virtual reality

itu kulturnat 2Hack en amerikansk valgmaskine, spil computer mod en algoritme og oplev nye verdener med virtual reality, når IT-Universitetet åbner dørene på Kulturnatten fredag 13. oktober

• På Kulturnatten kan alle nysgerrige sjæle tage et kig ind i fremtiden på IT-Universitetet, hvor forskere og studerende giver smagsprøver på teknologier som virtual reality, big data og kunstig intelligens.
Man kan blandt andet lære at hacke en amerikansk valgmaskine på bare to minutter, ligesom ITU-forskeren Carsten Schürmann gjorde på hackerkonferencen DEFCON i sommer til stor international opsigt. Man kan også afprøve de nye digitale husassistenter Alexa og Google Home og tage et kig ind i fremtidens hjem, hvor væggene bevæger sig efter beboernes behov.
Spillefugle kan afprøve helt nye computerspil udviklet af de studerende på ITU’s spillinje, forsøge at slå en kunstig intelligens-algoritme i sci-fi computerspillet StarCraft, og prøve forskellige virtual reality-spil.

Pitch med David Guldager
Et nyt indslag på Kulturnatten er Project Pitch Night, hvor otte ITU-studerende får tre minutter til at præsentere deres projekter foran publikum og et dommerpanel, som afgør hvem der vinder førstepræmien på 10.000 kroner. Konkurrencen foregår fra kl. 19.30 i Auditorium 1, og slagets gang styres af tech- og gadgeteksperten David Guldager, som blandt andet er kendt fra Go’ Morgen Danmark.
Tryllekunstneren Nicklas Berg underholder i Auditorium 2 kl. 18.30-20.30 med trylleshow og ballonworkshop for børnene.
Aftenen igennem er der mulighed for at tage en timeout i universitetets bløde sofaer – der er gratis kaffe og kage samt saftevand og popcorn til de små. Foodtrucken Deux Porcs holder parkeret foran ITU’s hovedindgang og sælger gourmet-flæskestegsburgere og pølser til sultne gæster.

Kulturnat på ITU. Fredag 13. oktober kl. 18-23. IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7.
www.itu.dk/kulturnatten

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser