fredag 19 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Nyt program fra kulturforum

ballonparken 2Ørestad Kulturforum er en af Ørestads ældste foreninger, og udsender nu sit 11. program med besøg i blandt andet Ballonparken og Amager Ressource Center. Mandag er der generalforsamling

Rundvisningen i Ballonparken 24. april er med Frede Fup som guide. Ballonparken er den ældste bebyggelse på Islands Brygge, anlagt i 1872. Den blev dengang brugt til indkvartering af artillerisoldater. I dag er området et kollektivt selvejende boligområde.

Man kan også komme til foredrag i 8-tallet. Emnet er Naturpark Amager. Skovfoged Sven Norup fortæller om fremtidsplanerne for det store naturområde fra Amager Fælled over Kalvebod Fælled til Kongelunden og strandområderne ud til Dragør.

Senere er der rundvisning på Amager Ressource Center på Kraftværksvej. Det er her at Amager med etableringen af Amager Bakke vil få verdens mest moderne og miljørigtige affaldsbaserede energianlæg - og en skibakke.

I maj måned er der rundtur i Københavns Havn. Byplanlægger i Københavns Kommune Lars Korn og forhenværende byplanlægger i Københavns Kommune Peter Boas er guider.

Læs hele programmet på www.orestadkulturforum.dk

Generalforsamlngen 24. februar byder på et foredrag af forfatteren Thomas Aagaard Skovmand, om ”Slipset”, en bog om Ørestad, som blev lavet af og med borgere i Ørestad i 2011. Alle er velkomne.

Generalforsamling med foredrag i Ørestad Kulturforum, mandag 24. februar kl. 18, på Ørestad Gymnasium, Ørestad Boulevard 75. Mulighed for køb af ”Slipset”. Gratis.

Fakta
Ørestad Kulturforum blev stiftet som forening i 2002, da Ørestad var ved at tage form. Foreningen ønsker at bidrage til udvikling af et aktivt, kulturelt netværk for beboerne i Ørestad og omegn og for alle med tilknytning til området. Målet er at fremme fællesskabet gennem forskellige aktiviteter og arrangementer og ved at udbrede generel information om området. Alle kan blive medlem af Ørestad Kulturforum. Medlemspris per år: 75 kr. for enkeltmedlem, 125 kr. for par og 250 kr. for virksomheder. Indmeldelse skal ske elektronisk på foreningens hjemmeside www.orestadkulturforum.dk.
Foreningen afholder 10-12 arrangementer årligt, de fleste med arkitektonisk islæt. Nogle arrangementer er gratis, for andre er der et deltagerbeløb. Er du medlem af foreningen, er prisen for arrangementer med betaling billigere og du får fortrinsret til deltagelse. Ikke-medlemmer betaler mindst 50 kr. per arrangement. Tilmelding skal ske elektronisk på   www.orestadkulturforum.dk.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser