fredag 30 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

Fleksible modulboliger 

ramboell modulboliger fieldsIngeniørvirksomheden Rambøll har udviklet et boligkoncept med fleksible familiebolige,r der kan indpasses i eller omkring eksisterende byggerier. Det kunne f.eks. være på de ledige arealer langs med Field's ud mod motorvejen, mener Rambøll.

Boligkonceptet MetaBolig kan tilpasses familiers skiftende behov, når man for eksempel får børn eller bliver skilt. Man kan for eksempel udvide MetaBoligens areal, flytte vægge og ændre placering af døre og vinduer, efterhånden som behovet opstår. Samtidig kan modulbyggeriet indpasses mellem eller ovenpå allerede eksisterende huse.

Konceptet er skabt med input fra 38 børnefamilier, der er kommet med deres bud på, hvad der er vigtigst i fremtidens bolig. Familierne lagde vægt på beliggenhed, mulighed for socialt samvær og muligheden for at tilpasse boligen over tid.

Rambøll vil nu afsøge mulighederne for at nå frem til en egentlig udførsel af konceptet et sted i Danmark. Byggevirksomheden Scandibyg, den almene boligforening Bo-Vest og udviklingsvirksomheden NREP har deltaget i udviklingsarbejdet. (Magasinet KBH)

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: