lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

Mand skudt og dræbt ved Amagerfælledvej

politi rygKøbenhavns Politi jagter minimum to gerningsmænd efter skyderi ved Amagerfælledvej 93 mandag aften. En 36-årig mand blev dræbt af flere skud

En 36-årig mand, der er kendt som bandemedlem i København, blev omkring klokken 23 i aftes skudt flere gange af mindst to gerningsmænd på p-pladsen ved Amagerfælledvej 93, over for IT-Universitetet i Ørestad Nord. Det skriver flere medier.

Manden blev i løbet af i nat erklæret død på Rigshospitalet. Efter skyderiet stak gerningsmændene af i en stjålet bil, og det er politiets teori, at det var den bil, som blev brændt af i Brøndby i nat.

"Vi kan sige, at der formentlig blev anvendt to våben, hvorfor vi mener, at der er mindst to gerningsmænd. De kommer til stedet i en bil, hvor der kan have siddet yderligere en eller flere medgerningsmænd. Vi har foretaget flere afhøringer i nat, men vi vil selvfølgelig gerne høre fra vidner eller andre, der har kendskab til sagen," siger politiinspektør Torben Svarrer, til DR Nyheder.

Politiet kan endnu ikke sige, om skyderiet relaterer til bandemiljøet eller ej. Men ifølge DR Nyheders oplysninger tilhørte den afdøde rockergruppen Gremium.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: