fredag 22 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

Kommunalvalg: Pia Allerslev støtter Venstrekandidat fra Ørestad

peter dits christensenVed de sidste 3 kommunalvalg var Pia Allerslev Venstres helt store stemmesluger, i 2013 med næsten 14.000 personlige stemmer. I år blev Pia Allerslev vraget som Venstres spidskandidat, og nu ser hun gerne at hendes mange personlige stemmer går til debutanten Peter Dits Christensen fra Ørestad

Pia Allerslev mener, at Venstre og københavnerne fortjener en politiker og person som Peter Dits Christensen.
"Venstre i København og ikke mindst københavnerne har brug for, at Peter bliver valgt. Peter er social- og sundhedsassistent og arbejder med og for de mest udsatte grupper i samfundet. Han kommer ud blandt de københavnske borgere, forstår deres bekymringer, hører om deres drømme og håb for fremtiden. Han ved, hvad der optager borgerne. De er ikke bare et nummer i rækken. Peter ser mennesket før systemet. Derfor håber jeg, at de vælgere, som stemte personligt på mig i 2013, sætter deres personlige kryds ud for Peter Dits Christensen ved dette valg", siger Pia Allerslev.

Frem til årsskiftet er hun stadig Børne- og Ungdomsborgmester. Men så der det slut med københavnsk lokalpolitik. I september 2016 opstillede Venstre i København Cecilia Lonning-Skovgaard som deres spidskandidat, og vragede dermed Pia Allerselv. Hun har besluttet at søge nye udfordringer, og stiller ikke op til kommunalvalget i næste uge.

Peter Dits Christensen har arbejdet fem år som social- og sundhedsassistent i København Kommunes hjemmepleje. Han bor i Ørestad og har skrevet flere debatindlæg på Ørestad Avis, om bl.a. parkering og liberale værdier.

Han værdsætter Pia Allerslevs stemme til valget og arbejder hårdt for sine valgløfter bliver indfriet.
"Jeg er utrolig glad og taknemmelig for Pias støtte.  I mit arbejde som social- og sundhedsassistent ser jeg, hvordan borgerne bliver svigtet fra kommunalt hold. Jeg vil bringe menneskeligheden og respekten tilbage i ældreplejen. Jeg arbejder også for retfærdighed for de københavnske bilister, der bliver rippet årligt for tusindvis af kroner, bare fordi de har brug for en bil til at fragte deres familie rundt i. Det er ikke fair", fortæller Peter Dits Christensen

Pia Allerslev går offentligt ud og støtter Peter Dits Christensen nu, fordi han deler samme visioner for københavnerne.
"Vi har et tæt politisk bånd. Peter har de klassiske liberale værdier, og han har hjertet på rette sted. Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger."

Man kan læse om Peter Dits Christensens politik på facebooksiden: peterdits17

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme