Ny spejdergruppe på Kalvebod Fælled

spejder familiespejder madsI København er der lange ventelister til at blive spejder. Derfor starter Det Danske Spejderkorps nu en helt ny spejdergruppe ved Kalvebod Fælled.

Mange forældre vil gerne give deres børn mulighed for udviklende oplevelser i naturen i fællesskab med andre børn. Faktisk så mange, at flere spejdergrupper i København har lange ventelister på flere hundrede børn. 

Derfor starter Det Danske Spejderkorps nu en ny spejdergruppe ved Kalvebod Fælled, og man er lige nu i gang med at få styr på faciliteter og mulige samarbejder på Naturcenter Amager. Nu mangler der bare flere børn og voksne, som vil være med til at starte en ny spejdergruppe. 

Derfor afholder gruppen tre åbne aktivitetsdage for børn og voksne. Her vil der være aftensmad over bål, hygge og sjove aktiviteter, 

Der er brug for voksne
Til aktivitetsdagene håber man også at finde flere voksne, som vil være spejderledere eller en del af bestyrelsen. 

”Vi har nogle fantastiske muligheder på Naturcenter Amager og Kalvebod Fælled med helt unikke omgivelser og natur. Vi har tilmed kræfter, der hjælper med alt det foreningstekniske. Desuden ved vi, at der er stor efterspørgsel på spejdertilbud i København. Så den sidste ingrediens, vi behøver, er endnu flere voksne, der vil være med til at sikre, at spejdergruppen kommer flyvende fra start. 

Man behøver ikke sort bælte i friluftsliv, så længe man er interesseret i at give børn og unge gode oplevelser i naturen”, siger Anders Hooge fra Det Danske Spejderkorps, der er med til at starte gruppen.

10. september afholder Det Danske Spejderkorps et informationsmøde på Naturcenter Amager for voksne, der kunne være interesserede i at blive spejderledere eller bestyrelsesmedlemmer. 

For mere info og tilmelding til mødet: Kontakt Anders Hooge på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk