• Redaktionen
  • Godt liv

Fodbolddrenge får professionelle træninger

orestadif prodefendingFrem mod efterårsferien får alle Ørestad IF’s årgang 2010-fodbolddrenge en ordentlig én på opleveren.

• Ørestad IF’s fodboldafdeling har sørget for, at en række tidligere professionelle fodboldspillere med fortid i bl.a. landshold, Premier League, Bundesligaen og Superligaen står for 10 træninger af U10 drengene (årgang 2010).
Der har indtil videre været afholdt fire træninger med stor succes. Træningerne er et tilbud til alle drenge på årgangen, og ikke kun et tilbud til de drenge, hvis forældre vil betale for ekstra træning.

Stor oplevelse
Årgang 2010 er en meget talstærkt Ørestadårgang på fodboldbanen. Af de 30 drenge i truppen går 27 af dem i 3. klasse på enten Ørestad Skole eller Kalvebod Fælled Skole.
"Efter sommerferien og frem til efterårsferien har vi lavet en aftale med fodboldfirmaet Pro Defending om, at nogle af deres trænere på skift står for træningen af drengene. Pro Defendings trænere er alle tidligere professionelle fodboldspillere, så det bliver en stor oplevelse for drengene at lære tips og tricks af dem," fortæller den daglige U10 træber Kristian Johnsen.

10 træninger
Trænerne har alle erfaring med træning af børn. De 10 træninger vil omfatte tre træninger med Danny Olsen med fokus på midtbane- og kantspil. Tre træninger med Anders Nielsen og Martin Albrechtsen med fokus på det defensive spil. Tre træninger med Danny Olsen og Dennis Sørensen med fokus på angrebsspil. Og endelig en afsluttende træning med Anders Nielsen.

Kort om trænerne:
Danny Olsen, tidl. bl.a. FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF og liga- + A-landshold
Anders Nielsen, tidl. bl.a. Club Brugge, K.A.A. Gent og AGF
Martin Albrechtsen, tidl. bl.a FCK, West Bromwich Albion, Derby County, FC Midtjylland, Brøndby og A-landsholdet
Dennis Sørensen, tidl. bl.a. FC Nordsjælland, FC Midtjylland, Energie Cottbus og U21- + A-landshold

 

 

 

 

 

 

 

www.orestadif.dk
www.prodefending.com/

  • louise raaschou OKT 2015Det nye år kickboksede sin ankomst, men hvad, der ikke slår en ihjel, gør forhåbentlig en tyndere. Og i hvert fald nostalgisk efter gode, gamle ’19

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk