mandag 10 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Fodbolddrenge blev Amagermestre

orestadif u10 22Ørestads IF U10 Fodbold vandt i weekenden Amager Mesterskab 2019. De slog både Kastrup, Dragør og Fremad Amager i sidste runde Mesterskabet kom i hus efter tre hårde kampe i rap på Tårnby Stadion. Ørestad IF startede mod Kastrup BK og vandt 2-0, så mødte de Dragør BK som de slog med 3-1. Den sidste kamp mod Fremad Amager ville afgøre mesterskabet. Holdet lå lige efter Ørestad IF, og kunne tage førstepladsen med en sejr. Men sådan skulle det ikke gå. Ørestad vandt den sidste kamp suverænt med 4-1 og sikrede sig den store pokal.

orestadif u10 36"Kæmpe stort tillykke til drengene som virkelig stod sammen os viste storspil på alle pladser. Igen store redninger fra Akki på målet og stort forsvarsspil fra Simon og Emre. Rigtig flot samspil på midtbanen og kantspilleren Ramazan, Max, Elias, Oliver og Lukas S.," udtaler holdets træner Søren Wulff.

"Endnu engang stor tak til Frank som hjalp på sidelinjen som gjorde at vi havde max overblik. Også en stor tak til alle de fremmødte som var vidne til en herlig dag på Tårnby Stadium," siger Søren.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: