søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Slikkepinde med myre i og andre gode ideer

boernekulturpilot slikpindeBørne-Kulturpiloterne starter en ny sæson og søger lige nu efter kreative børn i alderen 10-14 år, der har en masse gode ideer og lyst til at være med

Overskriften for efteråret er TV og YOUTUBE. Børnene skal lave deres helt egen YOUTUBE-kanal. De vil få hjælp og vejledning af en ægte YOUTUBER, spændende kunstnere og andre dygtige folk.
Aktiviteterne er at:
    •    Lave TV
    •    Lave en YOUTUBE-kanal
    •    Lave sjove workshops
    •    Se teater
    •    Besøge en kunstlegeplads
    •    Lave graffiti

Vil man være med, skal man ringe eller SMSe Lola og Ruth på mobil:  51525914, eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kriblekrable lækker slikpindeworkshop med insekter i
Efteråret skydes igang med en workshop, hvor en kok skal lave slikkepinde med insekter i sammen med børnene! Det sker Tirsdag 28. august kl. 15.30 til 18.00 på Solvang Bibliotek, Remisevej 14. Alle er velkomne, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendigt.

Om Børnekulturpiloterne: Børnekulturpiloterne er et unikt tilbud til børn på Amager. Vi mødes hver tirsdag eftermiddag på Solvang Bibliotek i Urbanplanen. Her bliver børn og unge i alderen 10-14 år uddannet kulturiværksættere. De får mulighed for at skabe deres helt eget kulturtilbud til andre børn. Dette sker i mødet med kunst- og kulturinstitutioner, samt både danske og internationale kunstnere og håndværkere og projektets faste medarbejdere. De eneste krav der stilles til børnene er, at de har lyst til at deltage aktivt i processerne og skabe kunst- og kulturoplevelser for andre børn og unge.  Læs mere på: https://www.facebook.com/BorneKulturpilot/

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme