tirsdag 11 december 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Field's i konkurrence med ZOO og museer i efterårsferien

sikke et cirkus plakatShoppingcentre vil vinde børnefamiliers tid fra museer og zoo. Field's har oprustet med blandt andet filmevents i samarbejde med Nordisk Film Biografer

•  I mange børnefamilier er efterårsferien lig med en tur i zoo eller på museum, men oplevelsesstederne udfordres af shoppingcentre, der i stigende grad investerer i at tilbyde oplevelser til børnefamilier.
Det er en udvikling, man nikker genkendende til hos shoppingcentret Field’s i Ørestad.
"Særligt i ferieuger som efterårsferien oplever vi et løft i antallet af besøgende. I 2016 havde vi 180.000 besøgende i efterårsferien alene, hvoraf en stor del var børnefamilier. I år forventer vi, at det tal vil stige til omkring 200.000. Konkurrencen om børnefamiliernes tid er intens, og vi forsøger blandt andet at differentiere os med gratis aktiviteter og stærke events, forklarer Thomas Thomsen, Center Manager i shoppingcentret Field’s.

Filmuniverser
Field's har i år  skabt to gratis events sammen med Nordisk Film Biografer, inspireret af de biografaktuelle børnefilm ”Sikke et Cirkus” og ”Lego Ninjago Filmen”. I Lego Ninjago universet kan børn udfordre sig selv i en række aktiviteter, der tester deres sanser og evner med det mål at finde deres indre ninja.

Familiefilmen 'Sikke et Cirkus' er det store hit i efterårsferien og derfor har Field's samarbejdet med Nordisk Film Biografer om at skabe et særligt cirkusområde i centeret. Her finder man et område med en opstillet cirkusvogn, hvor børn kan agere cirkusartister, køre på ethjulet-cykel, svinge sig i en akrobatbane og klæde sig ud i kostumer.
"Vores gæster forventer, at Field’s har et interessant butiksmix, og samtidig er et hyggeligt og oplevelsesrigt sted at være. Derfor ønsker vi at spille på flere strenge og skabe en større bredde i det indtryk, vi efterlader hos vores kunder, siger Thomas Thomsen.

fields magiske haveHele familiens behov
Louise Byg Kongsholm er trendekspert ved pej-gruppen, og kan bekræfte, at zoologiske haver og børnevenlige museer har fået skærpet konkurrence fra shoppingcentrene.
"Kampen om børnefamiliernes tid er klart intensiveret, og i den forbindelse er shoppingcentrene blevet rigtig gode til at appellere til børnefamilierne, trække dem væk fra bycentrum og ud i centrene. Her investeres målrettet i aktiviteter for børnefamilier, og samtidig tilbyder centrene biografture, restaurantbesøg og shopping under samme tag, så hele familiens behov er dækket for en dag," siger Louise Byg Kongsholm.

I Field's kan man i efterårsferien købe en børnebillet til 50 kr. og 100 kr inkl. biografbilllet.Børnebiletten indeholder desuden penalhusudstyr fra Neye, malebog fra Panduro Hobby, flødebolle fra Magasin, softice fra Frellsen, modellervoks fra Søstrene Grene, et børneportræt fra Børne-Foto, et skumsværd fra Flying Tiger Copenhagen, varm chokolade fra Starbucls, postkort fra HOWABOUT, cirkusplakat fra Nordisk Film biografer og en ekstra overraskelse på Field's app via en QR kode.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme