tirsdag 19 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Lille spejl på væggen dér

moder mode babyMange nybagte mødre kan ikke kende sig selv i spejlet efter fødslen, og de sætter ikke udseendet højt på huskelisten. Det er der råd for - den indre kvinde skal frem i lyset igen

• ”Jeg kan ikke kende mig selv…!”
Sådan udbryder mange nybagte mødre, når de stiller sig foran spejlet. Hvis de overhovedet gør det.
I ni måneder har de været gravide, men det tager blot en fødsel at gå fra en tilværelse, hvor alt drejede sig mere eller mindre om MIG, til kun at dreje sig DIG, det lille nye barn.
Jeg har snakket om stil med rigtig mange mødre gennem mine 12 år som stylist. Hvad jeg har erfaret er, at mødre ofte kvæler ønsket om, at vise sig selv og sin smukke og dejlige mor-krop, fordi det føles forkælet at tænke på sig selv, efter at have at have fået et barn.
Men at ville føle dig smuk, er efter min mening dybt fortjent, efter den Superhelte-kraft-præstation det er at give liv, også selv om pengene 'burde' bruges på hagesmække, tudkopper og sparkedragter i fine farver.

Energi, glæde, sex...
Kroppen At du ser dig selv smuk som din krop er hér og nu, har tilmed den bonus, at det giver dig energi og glæde.
Dit forhold til din krop og dit udseende kan nemlig påvirke din lyst til socialt samvær -din sexlyst - for nogen limen i parforholdet….til i værste fald at føle dig helt uden overskud. For det kan skisme være småsvært at følge med som Superheltemor – dér, lykkelig begravet i lortebleer, med ammehjerne, homon-drøn, og verdens skønneste kæreste, der har glædet sig til hankey pankey.

Tre genveje til en cool morstil:

Sorter din garderobe
Kun det tøj du føler dig lækker i skal forblive i din garderobe. Hvorfor gemme på andet? (Gem og tag frem hvis du mangler – ellers sælg ud og køb nyt)
Accessories
Tørklæder, lækre sko og smykker giver glameffekt når tøjet skal være praktisk. Hæng op og tag på sammen med din jakke, så husker du det.
Er det virkelig min stil?
Du finder dit tidligere tøj frem – men føler, at du ikke kan genkende den du var tidligere. Jeg oplever ofte, at kvinder efter en fødsel ændrer stil. Du har ændret dig mentalt, og din stil skal følge med. Behovet for større ro kan også spille ind i ønsket om tøj, der ikke ”larmer” for meget. Lyt til dig selv.

Plads til barnevognen
Du kan helt sikkert nikke genkendende til, at tiden efter barn er blevet en anden. De før så hyggelige shoppingstunder, er nu afløst af barnevognsvalsende jagt på overblik i butikken – i håb om at nå at shoppe og voksenhygge inden Lillen vågner. Ikke helt så yogaagtigt som før i tiden.
Men det er faktisk muligt, både at shoppe på en rolig måde også sammen guldklumpen, og finde din indre kvinde frem i igen.
Du kan starte med at læse de tre genveje til en cool morstil her på siden. Og du kan booke gratis shoppingsessions hos mig i Magasin – her har jeg også plads til barnevognen. Endelig kan du tilmelde dig mine foredrag for barslende mødre på magasin.nemtilmeld.dk

malene blaabjerg sh magasinMalene Blaabjerg er 43 år, mor til Marie og uddannet stylist med 12 års erfaring. Hun arbejder i Magasin Field's som Personlig Shopper.
Her tilbyder hun en rolig måde at shoppe på for mænd og kvinder. Malene beskriver sig selv som super dedikeret og med en usnobbet tilgang til faget. Slank -men-nu-med-former. Tidligere har Malene haft sin egen tøjbutik.
"Jeg ved af erfaring, hvor vigtigt det er, at du holder af dit spejlbillede – den følelse skaber jeg for mine kunder hver dag", siger hun.

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

euronews