lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Challenge Tour på golfbanen i næste uge

gary_tait_golf_challengetour’En stærk og svær bane’. Sådan siger Tournament Administrator Gary Tait fra Challenge Tour. Gary Tait har været på besøg i København for at besigtige Royal Golf Clubs bane og øvrige faciliteter forud for den store turnering i næste uge

 

"Crowne Plaza Challenge Tour – Hosted by Royal Golf Club" spilles fra torsdag d. 18. til søndag d. 21. oktober og der forventes mange tilskurere på banen i Ørestad. Challenge Tour kan sammenlignes med fodboldens Champions League.

"Efter at have set Royal Golf Club og banens Championship Course, mener Gary Tait at turneringen bliver en glimrende udfordring for den sidste ’fuld felt turnering’ inden de 45 bedste i Auropatouren skal kæmpe i ’The Grand Final’ i Italien.

"Banen er virkelig stærk og svær, med greens i rigtig god stand for årstiden og med mange udfordrende huller for spillerne. Faciliteterne er af allerhøjeste klasse. Førsteklasses træningsfaciliteter, omfattende klubhusfaciliteter som omklædningsrum, restaurant, fitnesslokaler og så videre. Alting er på plads til en flot turnering og en ’Wonderful week in Copenhagen", siger Gary Tait.

Et par små ændringer har Europatouren dog valgt at lave på banen – især fordi de venter mange tilskuere i København i efterårsferien.

"Der kan hurtigt blive lidt for meget trafik omkring 1. tee, så derfor har de valgt at bruge vores Platinum tee, som ligger 75 meter længere fremme, på det hul. Dermed bliver spillere på 9. og 18. green ikke så let forstyrret", fortæller Morten Sundberg, CEO ved Royal Golf Club.

Det samme gælder i øvrigt 5. hul, som bliver 20 meter kortere, men til gengæld har man valgt at spille 18. hul, som normalt er et par 5 hul, som et par 4 under turneringen.

"Dermed bliver det et 442 meter par 4. Det bliver spændende at se, hvordan de tackler det", siger den tidligere Challenge Tour spiller Søren Juul.

Der er gratis adgang til Crowne Plaza Challenge Tour, som er den næstsidste turnering på årets Challenge Tour. Mindst fire danske spillere – måske endda fem – har gode muligheder for at kvalificere sig til Europatouren i næste sæson.

Læs mere på www.royalgolf.dk

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: