fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Gør København grønnere – plant et træ!

mette annelie rasmussen 2019København skal være en grøn by. Det er der heldigvis mange københavnere, der er enige i, og der er heldigvis også muligheder for, at københavnerne selv kan bidrage til det. 

Radikale Venstre har fået indført de såkaldte ”partnerskabstræer” i København tilbage i 2016, og siden er der blevet plantet hundredvis af partnerskabstræer, som bidrager til at gøre København grønnere. Partnerskabet går ud på, at kommunen stiller træer til rådighed, som haveejere, boligforeninger, virksomheder osv. kan plante på et privat område, hvor det er synligt for byens borgere. Man påtager sig naturligvis også at passe træet efterfølgende og dermed bidrage til en grønnere by. 

Jeg vil opfordre alle til at benytte sig af muligheden. København vokser, vi bliver flere og flere københavnere, og det er en udfordring at bevare København som en grøn by. En grønnere by er godt for både livskvaliteten, miljøet og klimasikringen, og derfor skal vi gøre København endnu mere grøn, end den er i dag. 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: