mandag 10 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Hetz mod bilister blev mindsket

cecilia lonning skovgaardDe Konservative i København glemte at takke Venstre i Jakob Næsagers (K) indlæg I Ørestad Avis 16. oktober, hvor han beklager sig over, at licenserne for at have bil i København stiger i pris.

Takket være Venstre blev det en markant mindre prisstign-ing, end f.eks. Alternativet og Enhedslisten ønskede sig. Havde det ikke været for Ven-stres vedholdenhed, havde selv de mest miljøvenlige biler fået en licensstigning på 10.000 kr. til næste år, ligesom Indre By var blevet lukket for trafik. Ingen af delene blev tilfældet.

I takt med at klimabevidstheden vinder ind i partierne – også i Venstre og hos de Konservative på Chris-tiansborg – ser jeg det som en naturlig forlængelse heraf, at vi i Venstre også skruer op for mere klimavenlige løsninger i København, ligesom vi støt-ter op om, at København skal være CO2-neutral om seks år.

Den ambition kommer vi ikke sovende til. Derfor er Venstre med i budgetaftalen for at tage ansvar for et grønnere Køben-havn, uden at det bliver for skingert.

Læserbrev fra Jakob Næsager 31. oktober:  Prisen for parkering skal ned - ikke op

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: