fredag 19 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Nye byggeprojekter bringer P-priserne i Ørestad på dagsordenen

jens kristian luetkenForleden var jeg til et fremragende debatarrangement i Amager Bio arrangeret af Amager Vest Lokaludvalg. Vi skulle sammen med en række eksperter give et bud på, hvor mange københavnere der er plads til

Der bliver bygget meget for tiden, og der er planer om endnu mere. Både her i Ørestad, men også det spektakulære projekt med den kunstige ø Lynetteholmen vil få antallet af københavnere til at vokse. Jeg er overbevist om, at Lynetteholmen bliver rigtig godt, fordi den både løser et trafikalt problem i form af etableringen af en havnetunnel og samtidig stormflodssikrer København. Det er måske er af de mest interessante byggeprojekter i Nordeuropa i mange år.

Inden vi fortaber os i flotte arkitekttegninger, så er det imidlertid helt afgørende, at vi husker på at København først og fremmest er en by for dem der bor her nu. København skal fungere i hverdagen og nye udviklingsprojekter skal ikke blot være en pengemaskine.

De skyhøje parkeringspriser i Ørestad er desværre et eksempel på, hvordan byens udvikling er blevet finansieret ved at flå bilisterne i et bestemt område af København. Det synes vi i Venstre ikke er rimeligt, derfor vil vi endnu engang rejse spørgsmålet om Ørestads høje parkeringspriser i forbindelse med de kommende forhandlinger om en ny kommuneplan.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme