tirsdag 16 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

De travle familier

steffen lambertsen• Beboerne i Ørestad beskrives som værende mellem 30 og 40 år. Gode job med stort ansvar. 1-2 børn. En mobiltelefon der bimler døgnet rundt. Den fase i livet, hvor man føler, at man hele tiden skal være opmærksom, på børnene, jobbet, økonomien, udseendet, ægtefællen. Tiden slår ikke til, man skal også motionere og være sammen med vennerne

Min kone og jeg har boet 6 år i Ørestad. Vi falder fuldstændig ved siden af flertallet, vi er over 70, pensionister, men meget glade for at bo her. I giver os daglig stor glæde, når I cykler afsted med jeres børn til daginstitutioner og skole.
Når I om eftermiddagen kommer hjem med jeres børn, leger og spiller bold med dem, på vore smukke udendørsarealer. Alt virker umiddelbart meget harmonisk, idyllisk og fuld af energi. Vi har børn på jeres alder, børnebørn på jeres børns alder. Vi har selv engang været i jeres situation.

Hvad har det med Kirken i Ørestad at gøre? Jo, medens I har været travlt beskæftiget med at passe børn og job, har vi andre i alt stilfærdighed fået indrettet en kirke. Kirken ligger i det ikoniske byggeri Ottetallet, arkitekt Bjarke Ingels, i Ørestad Syd. Kirken er ikke stor og prangende, til gengæld fuld af rå charme, på ægte Ørestad vis.

I skulle unde jer selv et besøg i kirken, enten til Højmessen om søndagen, eller til et af de mange arrangementer der forgår i kirken. Hvad giver Kirken en time om søndagen? Først og fremmest, et øjebliks tid til ro og fordybelse.
En samtale om almentmenneskelige problemer. Lav en legeaftale for børnene, eller tag dem med, børn er faktisk velkomne, selv om de måske keder sig.
Der er Højmesse hver søndag kl. 11.
Vel mødt!

(Foto: Sognepræst Rikke Weissfeld og Menighedsrådsmedlem Steffen Lambertsen i Kirken i Ørestad).

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme