lørdag 20 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Billigere parkering i Ørestad

jens kristian luetkenI disse dage forhandles der budget for det kommende år på Rådhuset. For Venstre er det vigtigt, at bringe spørgsmålet om de tårnhøje parkeringspriser i Ørestad ind i forhandlingerne

Parkeringspriserne i Ørestad er op imod 16 gange højere end i resten af byen. Det er ikke rimeligt, at et kommunalt selskab skal have lov til at flå borgerne for så mange penge, alt imens parkeringslicenser nærmest er gratis i resten af byen.

Overborgmesteren forsøger at gemme sig bag By & Havns snedige selskabskonstruktion, men selvfølgelig er der også et politisk ansvar. Venstre er imod den massive forskelsbehandling og derfor bringer vi spørgsmålet op til budgetforhandlingerne. Vi håber, at andre partier snart kan se det urimelige i at borgerne i Ørestad skal betale meget mere for parkering end man gør i resten af København. Socialdemokraterne taler meget om almene boliger som alle kan betale. Ærligt talt, det nytter jo ikke meget, når der så kommer over 1000 kr. mere oven i huslejen hver måned, for at betale for en parkeringsplads.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme