tirsdag 20 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Særskat til bilister i Ørestad og Nordhavn

peter dits christensen• Det er for mig stadig en gåde hvorfor bilisterne i Ørestad og Nordhavn er tvunget til at betale så vanvittige priser blot for at parkere deres bil

Mens bilejere i den øvrige del af København skal betale under 800 kr om året – så så skal bilister i Ørestad punge op med 12.000 kr om året. 12.000 kr ! Det bilfjendske røde flertal ser ikke ud til at ville komme bilejeren til hjælp.

Tværtimod. Jagten på bilisterne skal intensiveres. By & Havn - som politikerne hævder er et privat foretagende - er ejet 5% af Staten og 95 % Københavns Kommune. Hvordan kan et sådan foretagende opkræve et så vanvittigt beløb som på ingen måder er realistisk prissat? Har By & Havn overhoved hjemmel til at drive permanent parkeringsvirksomhed jf. Metroloven? Indregner Københavns Kommune alle indtægerne fra By & Havns parkeringsvirksomhed i det kommunale parkeringsregnskab eller omgår kommunen i virkeligheden ”loven om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner ved forhøjelser af kommunale parkeringsindtægter” ?

Meget virker fordækt i denne sag – men ét er sikkert; bilisterne i Ørestad og Nordhavn pålægges en urimelig særskat takket være det socialistiske flertal i kommune.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme