• Lars Rimfalk (RV), formand for Vestamager Lokaludvalg
  • Debat

S og K er imod at bevare Amager Fælled

lars rimfalk 2013Torsdag d. 24 november 2016 blev det klart for befolkningen i København og borgerne i Amager Vest, at bevarelse af den sidste urnatur i Københavns kommune ikke er noget der er væsentligt på Københavns Rådhus

Socialdemokraterne brugte atter figenbladene med at der ikke er andre steder i København, vi kan bygge 500 almene boliger og at vi skylder By&Havn at de kan sælge grundene for 1,5 mia. kr. Afgørelsen om brug af det unikke urnatur til boliger blev truffet tilbage i 1992 - hvilket vil sige, at alle under 42 år - endnu ikke havde stemmeret. Det kunne jo være spændende om denne store befolkningsgruppe finder at ødelæggelse af urnatur er i deres interesse?

LÆS: BR nedstemmer undersøgelse af Amager Fælled Kvarter

At de ”grønne” i en måske kommende regering - de konservative - også holder på at bebyggelsen er ok må stå hen som en overraskelse, især når Jakob Næsager ofte har udtalt at han var åben overfor andre løsninger - men da det kom til afstemning om at undersøge alternative muligheder - blev den grønne finger sat på den røde stop knap.

Dansk Folkeparti har holdt sig meget neutral, men da det kom til forslag om at beskytte dansk naturarv - fandt DF at det var bedre at holde sig tæt op ad socialdemokraterne.

Om mindre end et år har vi kommunalvalg og her får befolkningen i København med deres stemmeseddel mulighed for at fortælle socialdemokraterne og de konservative, hvad borgerne mener om partiernes nej til - ”blot” at undersøge mulighederne for ar bevarer Amager Fælled og bygge de almene boliger et andet sted!

Mere debat:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk