tirsdag 20 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Skolen i Ørestad Syd får også en idrætshal

peter thieleI Ørestad Syd går de og glæder sig til deres nye tre-sporede skole, som de lokale skoleelever kan indtage i 2018. Og nu kan Ørestads beboere også se frem til, at skolen bliver ledsaget af en idrætshal i tilknytning til skolen

Det fik vi nemlig endeligt på plads i de forhandlinger om et overskud fra sidste års budget, som vi netop har afsluttet på Københavns Rådhus. For SF var det en hovedprioritet i forhandlingerne, at vi fik afsat penge til skoleidrætshallen i Ørestad Syd, for at byggeri af skole og hal kan følges ad. Det er meningen, at skolen i Ørestad Syd skal have en idræts- og bevægelsesprofil, så det giver virkelig god mening, at der skal etableres en idrætshal til brug for skolen.

Den gør det muligt at folde skolens aktive profil ud og at integrere motion og aktiv leg i skoledagen, præcist som vi i SF synes, at folkeskolerne skal. Men hallen bliver ikke kun til glæde for skolens medarbejdere, elever og forældre – den er også en gevinst for et nyt boligområde som Ørestad, hvor den kan bruges af det lokale idrætsmiljø og foreninger.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme