torsdag 1 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Svineri i Byparken

nishandan ganesalingamÅbent brev til Allan Kjær Andersen, Rektor på Ørestad Gymnasium:
Kære Rektor, Den 15. august var dine elever ude at fejre deres første skoledag på Ørestad Gymnasium i Byparken. Det har eleverne også gjort tidligere år, og det er ved at blive en god tradition. Det er jo kun fedt for Ørestad, at de kommende studenter er med til at skabe det byliv som lidt mangler herude

Når det er sagt, så er der nogle ting vi bliver nødt til at rette op på fremadrettet. Vi, der bor i bebyggelserne omkring Byparken, oplevede i går, ligesom tidligere år, at dine elever bruger parken og de tilstødende arealer til deres nødtørft.

Helt konkret har vi set elever tisse op ad klatrestativer og vipper i Byparken, som vores børn benytter. Der er blevet tisset op ad vores private hække, og der er urin i de nærliggende kælderskakter. Det på trods af at der midt i parken er et offentligt toilet. Derudover flyder Byparken med affald.

Kære rektor, ovenstående er totalt uacceptabelt! Vi gjorde dig opmærksom på problemet sidste år også, og du bliver simpelthen nød til at lære dine elever om ansvar, respekt og almindelig god opførsel.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: