Det bliver en lang Black Friday i Field's

fields black friday 3butikCoronaen får konsekvenser for Black Friday 27. november i Field's i Ørestad. Field's opfordrer kunderne til at undgå steder med kø. Flere butikker forlænger Black Friday med gode tilbud helt op til en måned.

Fredag 27. november er det Black Friday og Field’s har åbent fra kl. 6 til 24. Bilka holder endda åbent fra kl. 5 fredag morgen og helt til kl. 5 lørdag morgen.  

Men Covid-19 situationen gør at tingene ikke bliver helt, som de plejer. Blandt andet udskyder Field's aktiviteter som gratis morgenmad og Black Box til næste år. 

"I Field’s har vi brede gange og højt til loftet. Der er god plads til at holde afstand, og vi har opsynspersonale der er med til at sørge for, at der er gode og sikre forhold, når du handler i Field’s," oplyser shoppingcenteret, som opruster på selve dagen med ekstra personale. Siden torsdag 29. oktober har det været obligatorisk at have masker på i Field's, og på Black Friday vil der stå medarbejdere ved alle indgange og uddele masker til de kunder, der ikke selv har mundbind med hjemmefra.

Tilbuddene bliver spredt ud
desuden har de fleste butikker sørget for at sprede deres tilbud ud over flere dage. Nogle holder endda Black Week. 3Butikken i Field’s spreder Black Friday ud over hele november, så kunderne kan handle trygt.
”Vi skal passe på hinanden og undgå at samles for mange mennesker på én gang, og derfor kan vi selvfølgelig ikke fejre dagen, som vi plejer. Det ville ikke være forsvarligt. I stedet spreder vi Black Friday-kampagnen ud over 30 dage, så alle, der har lyst, kan finde et roligt øjeblik til at kigge forbi en af vores butikker,” siger Lasse Schneider, der er Head of Retail & Telesales og øverste ansvarlig for alle 3’s butikker.

Retningsliner til Field's kunder:
- Sørg for at holde god afstand og sprit Deres hænder af løbende.
- Udnyt butikkernes fulde åbningstider ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt. Field’s holder åbent kl. 10-20 alle dage, og på Black Friday kl. 6-24.
- Har De feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller andre symptomer på Covid-19, bør De blive hjemme og i stedet få andre til at handle for Dem.
- Prøv så vidt som muligt at gå alene ind i butikken. Så er det lettere at holde afstand.

 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk