Signify flytter til HUBNORDIC

klp hubnordic signify image001Den internationale lyskoncern Signify er flyttet ind i KLP Ejendommes HUBNORDIC i Ørestad. På Arne Jacobsens Allé 15 bliver de de nabo til en række andre tech-virksomheder. 

Fra Arne Jacobsens Allé kan du nu se et særligt lys på syvende sal i nr. 15. Det er Signify, der har flyttet sit danske hovedkvarter til Ørestad. Signify, tidligere kendt som Philips Lighting, er verdens førende inden for intelligente belysningsløsninger, et marked der er i kraftig vækst i disse år. De fleste kender Philips Hue, men Signify udvikler også IoT-platforme, der samler og deler data mellem intelligente lyspunkter, sensorer og enheder. 

 Tilpasset løsning
Det er komplekse løsninger, og derfor var det også vigtigt for Signify at få et hovedkvarter med en særlig indretning.

”Det er et spændende lejemål, hvor lysdesignet naturligvis spiller en central rolle for lejer. Kontoret vil ligeledes blive brugt som et slags showroom for Signify, da de har udstyret kontoret med det sidste nye trådløse belysningssystem, som giver dem en masse muligheder i den daglige brug.,” fortæller Stig Fermi-Erichsen. 

Ejendom med mere liv
Han glæder sig også over at få en kapacitet i huset, der kan rådgive om lyssætning i de øvrige lejemål.

For Signify var det vigtigt at finde et lejemål, der opfyldte en lang række ønsker. Der er blevet lagt stor vægt på geografisk placering, og Hubnordic var et oplagt valg, grundet tæt placering på lufthavnen, offentlig transport, motorvej og fornuftige parkeringsforhold. 

”Vi kom fra en bygning, hvor vi var de eneste lejere, hvilket kunne føles lidt ensomt. Derfor er vi glade for at været flyttet ind i en velfungerende ejendom med gode faciliteter og mere liv. Vi er glade for den måde vi har fået indrettet vores kontor på. Vi kan på en naturlig måde vise nogle af vores innovationer inden for lys, da vi har dem installeret på vores nye kontor og kan vise dem frem for kunder,” udtaler Michael Kragh, Salgsdirektør hos Signify Denmark A/S

Samler international tech
Signify er den seneste tech-tilgang i KLP Ejendommes HUBNORDIC i Ørestad, hvor flere danske og internationale tech-virksomheder allerede har adresser. KLP har således Dell EMC, Medtronic, IFS World, Entercard, Nets, Mitel Denmark A/S og nu Signify på kundelisten. Beliggenheden giver også god mulighed for rekruttering med fx to universiteter og IT-universitetet tæt på.

Kort om Signify
Signify er det tidligere Philips Lighting: Med mere end 125 års erfaring er virksomheden verdens førende inden for belysning til professionelle, forbrugere og IoT-belysning og står bag kendte mærker som bl.a. Philips Hue. Signify har ca. 150 ansatte i Danmark, heraf 110 medarbejdere på det nye hovedkontor i Ørestad. Signify havde i 2019 en omsætning på EUR 6,2 mia., cirka 32.000 ansatte og kontorer i over 70 lande.

KLP har is i maven om milliardbyggeri i Ørestad

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk