Karina skal styre REMA 1000 i Ørestad City

karina holm rema1000Købmand Karina Holm glæder sig meget til at åbne REMA 1000 i Ø Huset. Hun satser på et langvarigt forhold til Ørestad

• Karina Holm og hendes butikslokale på knap 700 kvadratmeter står bare og venter på at blive fyldt med kølediske, hylder og kasseapparaterer i Ø Huset ved Byparken.
Om fjorten dage skal alt være klar til åbningen af REMA 1000 på hjørnet af Ørestads Boulevard og C.F. Møllers Allé.
"Vi vil være Ørestads spisekammer, hvor folk skal kunne komme både for at hente deres madvarer og møde naboen. Vi vil have et stort fokus på ferskvarer og økologi. Ørestads beboere skal bruge os som mødested, og det er i virkeligheden også dem der bestemmer, hvilke varer vi skal have på hylderne," siger købmand Karina Holm, som skal drive det nye supermarked.
"Vi havde håbet på at starte tidligere, men de tekniske installationer i huset skal lige være helt færdige. Om nogle dage kommer vores butiksudstyr, så vi skal nok være klar til en festlig åbning af butikken 24. januar", siger hun.

Købmandspar
Karina Holm er oprindeligt skolelærer, men har arbejdet mange år med detailhandel. Hun kom i sin tid ind i branchen via sin mand, som også er købmand i REMA 1000 kæden. Siden 2014 har hun haft sin egen REMA 1000 i Benløse ved Ringsted.
"Det helt særegne ved REMA 1000 er at vi er selvstændige franchisekøbmænd med hver vores butik. Det er rigtig vigtigt at hver købmand gør tingene på sin egen måde. Man skal tage ejerskab og finde lige netop det, der virker for dig selv".

Et godt team
Karina Holm har en lille flok erfarne medarbejdere med sig, og har ellers ansat nye medarbejdere fra Ørestad og omegn. I alt kommer cirka 50 mennesker til at arbejde i REMA 1000 Ørestad City. En del af dem er unge under 18 år.
"Jeg har fået ansøgninger fra en masse utroligt søde unge mennesker her i Ørestad. Vi bliver et godt team," siger hun.

Frisk aftensmad
Butikslokalet har indgang på hjørnet af bygningen. Langs søjlerne i det aflange rum kommer der en lang række af kølediske, med ferskvarerne helt fremme i butikken. I to indhak ud til gaden skal der være hhv. brød og grønt samt frostvarer.
"Vi kommer til at fremhæve ferskvarer, brød og grønt, så kunderne nemt og hurtigt kan købe ind til aftensmaden," siger hun.

Mand åbner næste REMA
Karina Holm og hendes mand bør i Rødvig. Købmandsparret kan om godt et år følges ad, når de skal på arbejde.
Karina Holms mand skal nemlig drive den næste REMA 1000 i Ørestad Syd, når den står klar til åbning ved Vestamager Station primo 2019.
"Vi tror begge på Ørestad. Selvfølgelig er her konkurrence, og vi starter begge butikker fra et rundt nul i omsætning. Men her er kommet en større befolkningstæthed, og byen virker som om at den  har fundet sine egne ben at stå på. Vi opfatter lidt Ørestad som en provinsby, hvor folk kender hinanden på kryds og tværs. Og det tiltaler os meget".

  • louise raaschou OKT 2015Det nye år kickboksede sin ankomst, men hvad, der ikke slår en ihjel, gør forhåbentlig en tyndere. Og i hvert fald nostalgisk efter gode, gamle ’19

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk