Maria kører ud til ældre med fysioterapi

maria ganesalingam fysiofresh 3247Maria Ganesalingam har sammen med sin mand Nishandan etableret en udkørende fysioterapiklinik, Fysiofresh, med base i Ørestad.

Virksomheden fokuserer på hjemmebehandling af ældre medborgere. Det er et privat sundhedstilbud for borgere, der prioriterer og vil investere i livskvalitet. Maria er uddannet fysioterapeut og har mere end 15 års erfaring fra det offentlige sundhedssystem med pleje og genoptræning af ældre borgere med funktionsnedsættelse.

"Min drøm med Fysiofresh er at tilbyde den bedste behandling inden for hverdagsrehabilitering. Fysiofresh er ordentlighed, engagement og frisk energi, som gør en forskel for vores klienter. ​Vi ønsker at være det foretrukne behandlerteam for klienter der ønsker den bedste behandling, siger hun.

Maria har mere end 15 års erfaring fra det offentlige sundhedssystem med pleje og genoptræning af ældre borgere med funktionsnedsættelse. Hendes mand Nishandan er tidligere medlem af Borgerrepræsentationen for de konservative. Nu er han partner i Marias firma:

"Efter mere end 10 år i Ørestad, en enkelt valgkamp til Borgerrepræsentationen og nu fire børn, tænker vi at det er på tide at kaste os over noget nyt!" siger Nishandan Ganesalingam.

Du kan læse mere om klinikken her.

  • louise raaschou OKT 2015Det nye år kickboksede sin ankomst, men hvad, der ikke slår en ihjel, gør forhåbentlig en tyndere. Og i hvert fald nostalgisk efter gode, gamle ’19

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk