By & Havn venter lavere aktivitet

anne skovbro newsoeresund okt20182019 blev et godt år for By & Havn. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for 2019. Resultatet udgør 230 mio. kr. Ses der bort fra markedsværdiregulering af gæld udgør resultatet 714 mio. kr.

Selskabets samlede nominelle gæld er på denne baggrund faldet med 436 mio. kr. samtidig med at selskabet har udbetalt 220 mio. kr. til sydhavnsmetroen. Selskabet solgte byggeretter for i alt 1.119 mio. kr. Man ser dog med behersket optimisme på 2020, som vil blive påvirket af den globale Corona-krise. Desuden vil man skulle bruge de kommende år på at byggemodne nye områder til bebyggelse.

"Vi er ved at have udsolgt på hylderne af byggeretter i vores områder, og vi ser ind i et par år, hvor vi skal have lokalplanlagt Stejlepladsen og Vejlands Kvarter samt byggemodnet i Nordhavn. Og så er der heller ingen tvivl om, at den nuværende Corona-epidemi vil have betydning for vores løbende drift, og der er mulighed for, at markedets investeringsvillighed vil falde. Det vil få betydning for det kommende års resultat," udtaler adm. direktør, Anne Skovbro.

Stor organisationsændring i By & Havn

By & Havn indleder ny forretningsstrategi

Anne Skovbro er ny direktør for By & Havn

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk