Royal Arena skal hedde Royal Arena

royalarena onlineRoyal Unibrew fortsætter sit samarbejde med Danish Venue Enterprise om at drive Royal Arena i Ørestad. Dermed ligger det fast, at arenaen beholder sit navn frem til 2030.

Royal Arena åbnede i februar 2017, men allerede i 2014 indgik Royal Unibrew annonceret og Danish Venue Enterprise aftalen om at drive arenaen i samarbejde. Royal Unibrew har siden 2010 stået for TAK ROCK kampagnen, og den fortsætter når Kashmir i maj måned spiller to koncerter i Royal Arena. Samtidig forventes det at gæst nummer to millioner går gennem arenaens 'speedgate's.

"Royal Arena er en smuk juvel i vores krone af tætte og langvarige samarbejder med rockbands, festivaler og arenaer, som vi har fokuseret på, siden vi lancerede vores ‘TAK ROCK’-kampagne i 2010. Arenaen har på imponerende kort tid indtaget en central position i danskernes og sydsvenskernes forbrug af live-underholdning, og vi er begejstrede for, at de mange gæster kan nyde vores produkter, mens de lytter til musik i verdensklasse, hepper på dygtige atleter eller skraldgriner til Stand Up Comedy," udtaler nordisk direktør i Royal Unibrew, Carsten Nørland, i en pressemeddelelse.

"Samarbejdet med Royal Unibrew fungerer optimalt, og sammen har vi flere interessante initiativer på bedding. I al beskedenhed synes jeg, at vi har verdens bedste arenanavn, og derfor er jeg naturligvis stolt over, at arenaen beholder navnet længe efter min tid," udtaler Dan Hammer, administrerende direktør, Royal Arena.

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk