tirsdag 21 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Ørestad Minimarked: Dejligt at være i Ørestad

soran kalasar oerestad minimarked 01Soran Kalasar er glad for at have åbnet sit minimarked i Ørestad Syd selv om betænkelighederne var store

• I slutningen af november 2018 åbnede Ørestad Minimarked på Robert Jacobsens Vej 78B.  Butikken havde længe stået tom, og det tog da også Soran Kalasar noget tid, før han besluttede at åbne Ørestad Minimarked.
Han har tidligere haft butik i Vanløse, som han har solgt og siden blandt andet arbejdet hos sin bror, der også har et minimarked på Østerbro.
“For et par år siden tænkte jeg på at åbne min egen butik, men det er også svært at åbne en butik, selv om jeg har haft en før, så jeg skulle lige tænke lidt mere over det,” fortæller han

oerestad minimarked aabning onlineSøde kunder - men huslejen
Sidste år var Soran Kalasar så forbi Ørestad og så nogle muligheder for at åbne minimarked på Robert Jacobsens Vej.
“Det er et dejligt sted at være, og der er ingen butikker her i området, så derfor tænkte jeg, det var et godt sted at åbne et minimarked. Ørestad er et fint sted, og folk er søde,” siger han.
I butikken er der vin, øl, thai-varer, krydderier og oliven og feta i løs vægt.
Der er også friske grøntsager og frugt og et stort udvalg i slik, chokolade og chips.

Selv om Soran Kalasar er godt tilfreds med den første tid i Ørestad, hvor butikken har været flittig besøgt - ikke mindst af de mange håndværkere, der arbejder på de nærliggende byggepladser, er der dog en enkelt ting, han gerne så anderledes.
“Huslejen er lidt for dyr, men når man arbejder, skal man ikke tænke på det negative, men tænke på det positive, og det går jo rigtig godt, og jeg håber, kunderne vil komme i min butik” smiler han.
Og der er udsigt til, at der kommer flere kunder i Ørestad Minimarked, for om ganske kort tid vil markedet have udlevering af GLS-pakker, hvilket Soran ser frem til med glæde.
Soran er desuden nabo til sin lillebror, der har åbnet pizzaria i butikken ved siden af på Richard Mortensens Vej, hvor de så deles om huslejen.
“Vi er jo familie, så vi passer på hinanden og hjælper hinanden”, siger han.

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.