tirsdag 21 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

ØICC medlemsprofil: Claus Vesthammer, Improsec

claus vesthammerØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC)

MEDLEMSPROFIL: Claus Vesthammer, COO & Security Advisor, Improsec

1) Hvad er din primære interesse i ØICC?
Ørestad er fuld af virksomheder, der er langt på både innovation- og digitaliseringsdagsorden – men med det følger et betydeligt ansvar i forhold til at passe på sine data. I Improsec (Improving Security) hjælper vi danske virksomheder og offentlige instanser med at forbedre deres datasikkerhed. ØICC er en spændende platform, der giver os god mulighed for at møde og netværke med nogle af vores nye lokale venner i området – og muligvis assistere dem med at forbedre sikkerheden og passe godt på deres data.

2) Hvordan bruger du området omkring din arbejdsplads?
I Improsec prøver vi helt generelt at engagere os i vores lokalmiljø. Næsten halvdelen af vores partnere og medarbejdere bor i Ørestad eller på Amager, så da vi skulle finde nyt hovedkontor i 2017, faldt valget naturligt på Univate på Søndre Campus. På samme måde er vi startet med at kigge i lokalmiljøet efter nogle spændende nye virksomheder at netværke med, og i den forbindelse opdagede vi ØICC. Det er alt andet lige sjovere at cykle til møde eller arrangementer hos en anden virksomhed i Ørestad, end at skulle starte bilen og køre helt til Jylland – selvom vi nu også gerne gør det.

3) Hvad er dine drømme eller ambitioner for det du arbejder med?
Min ambition for Improsec, som heldigvis deles med de andre to medejere, er at skabe en uvildig sikkerhedsvirksomhed i absolut verdensklasse. Hvor det samtidig er sjovt og udviklende at være ansat. Partnerne har hver især været ansat i flere forskellige konsulentvirksomheder, inden vi gik sammen om Improsec, og med den erfaring i bagagen prøver vi at gøre mere af det gode, vi har set andre steder, og fjerne det, som ikke virker fremmende for arbejdsglæden hos vores ansatte. Og det ser ud til at virke - vi har et godt sammenhold i teamet, og en god kultur med højt til loftet.
 
4) Hvad er det bedste ved den virksomhed/organisation/universitet du er en del af?
Det, der gør mig allermest glad, er at se vores ansatte udvikle sig, både personligt og fagligt. Stavnsbåndet blev jo ”desværre” ophævet i 1788, så vi ved jo godt, at vi ikke har dem for evigt. Men forhåbentlig kan vi gøre dem så glade for os, at de bliver hos os i en længere periode. Vores klare ambition er, at vores ansatte aldrig stopper deres udvikling. Der sker så mange ting indenfor it-sikkerhed, så hvis du ikke udvikler dig, står du ikke bare stille - du taber terræn. Derfor giver vi alle ansatte et fast (højt) årligt beløb til faglig udvikling. Det betyder meget for os, at vi har de skarpeste hjerner at sende ud til vores kunder. Derfor er det vores forventning, at de bruger deres faglige udviklingsbudget, så vi også i fremtiden kan være blandt de bedste til det, vi gør.
 
5) Hvor eller hvornår tænker du bedst?
Jeg får mine bedste idéer de mærkeligste steder. I badet om morgenen, når jeg cykler på arbejde eller et helt andet sted. Ofte får jeg de gode idéer, når jeg mindst venter det. Derfor bestræber jeg mig også på ikke at tænke en tanke ihjel, for det skal nok komme helt af sig selv. Min hverdag er rimelig pakket med udvikling og drift af Improsec, derfor prøver jeg at bruge ”spildtid”, såsom en tur i bilen, til at få tanket lidt inspiration op. For tiden lytter jeg til bøger på Blinkist, hvor de koger en hel bog ned til et 15-25 minutters resume. Det er en nem og hurtig måde at få en masse viden om ledelse, forretningsudvikling og om at leve et godt liv (og en masse andre inspirerende emner) indenbords. I min ferie elsker jeg dog at læse en god bog. Jeg er vild med krimier eller bøger, der kan lære mig noget om mig selv, min virksomhed eller verden omkring mig.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.