søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Undervisere fra hele verden mødtes i Ørestad

gymnasium konference aeee1Ørestad Gymnasium var i weekenden vært for 100 undervisere og forskere i økonomi. De delte erfaringer om undervisning i økonomi, og diskuterede ideer til nye og aktuelle emner i økonomisk stof. I år var temaet bl.a. bæredygtighed

Der er sammenslutningen AEEE  som hvert andet år holder en konference for økonomi-undervisere og forskere fra Europa samt Korea, Canda, Japan, USA og Canada. I år var Danmark vært for konferencen, som foregik i Ørestad Gymnasiums Mediecenter ved Field's på Ørestads Boulevard.

Målet med konferencen var at drøfte, hvordan underviserne bliver bedre til at undervise i økonomi, og at give inspiration til hinanden på tværs af landene.

"Der opstår også netværk mellem underviserne til at lave undervisning på tværs af skoler og klasser i Europa. Vi er også med til at udvikle innovative undervisningsmetoder, for eksempel apps, virtuelle fagprogrammer og undervisningsmaterialer samt spil. Desuden var årets temaer at udtænke undervisningsforløb i iværksætteri og bæredygtig økonomi," fortæller Jesper Bülow Jensen, som er Lektor cand. scient i geografi, samfundsfag og erhvervsøkonomi.

gymnasium konference aeee2Link til konferencen samt indhold her

Link til program her

Link til AEEE organisationen her

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.