søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

EDC Ørestad på nye hænder

poul erik bech edc bredformatEDC Ørestad i Porthuset overtages af EDC Poul Erik Bech, og Thomas Jakobsen indtræder som partner

EDC Poul Erik Bech ejer i forvejen EDC-butikkerne i Holmbladsgade og på Islands Brygge, og fra 1. september kommer samme navn også på EDC-forretningerne på Amagerbrogade og i Ørestad. Alle medarbejdere er tilbudt fortsat arbejde i butikkerne. Sælger er Sauerberg & Gade, som har EDC butikken i Kastrup og fortsætter med det.

I forbindelse med overtagelsen er Thomas Jakobsen optaget som partner og medejer af EDC Poul Erik Bech, Ørestad.
”Jeg kender Ørestad som min egen bukselomme og glæder mig til at komme tilbage i markedet efter i 2 år at have været partner i EDC Poul Erik Bech butikken på Holmbladsgade. Jeg synes, der er noget helt særligt ved Ørestad, som en ny og ung bydel på Amager. Butikken i Ørestad er relativ ny i markedet, og jeg glæder mig til at udbygge butikken” siger Thomas Jakobsen.

Lars Sørensen er fortsat at finde som partner og medejer af butikken på Amagerbrogade.

Stærk salgskraft
”Vi er rigtigt glade for, at vi fik muligheden for at erhverve de 2 butikker, således at vi nu har alle 4 EDC-butikker i København S. Det giver os en mulighed for et endnu tættere samarbejde om salget af boligerne i dette område. I forbindelse med købet vil vi desuden opgradere bemandingen, hvorfor vi leder efter flere mæglere”, siger ejer af EDC Poul Erik Bech, Poul Erik Bech.
2300 København S er det område i Danmark, hvor der handles flest boliger.
EDC Poul Erik Bech er Danmarks største mæglervirksomhed med flere end 55 afdelinger over hele landet og samtidig den eneste mæglervirksomhed, der primært er ejet af en almennyttig fond. Det er via overskuddet i mæglervirksomheden at fonden kan uddele sine midler primært til støtte for børn, handicappede samt flygtninge.

(Foto: ”Vi er rigtigt glade for, at vi fik muligheden for at erhverve de 2 butikker, således at vi nu har alle 4 EDC-butikker i København S," siger Poul Erik Bech.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.