lørdag 20 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

ØICC medlemsprofil: Thomas Martinsen, BLUEFRAGMENTS

thomas martinsen bluefragmentsØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC)

MEDLEMSPROFIL: Thomas Martinsen, adm. direktør, BLUEFRAGMENTS, som bor i UNIVATE, Njalsgade 76

1) Hvorfor er I medlem af ØICC?

Vi lever i en verden hvor virksomheder er i gang med en kæmpe transformation fra klassiske virksomhedsformer som vi har kendt i flere årtier, til mere løst koblede virksomhedsformer og medarbejdere. I min optik er menneskeligt netværk derfor mere vigtig end nogensinde før. 

Som medejer i en forholdsvis ung virksomhed, BLUEFRAGMENTS, er adgang til et stærkt netværk med relevante personer et asset som gør det muligt at dels at vækste virksomheden, dels at opnå personlig sparring indenfor ledelse.

2) Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads?

Ørestad er en bydel i udvikling - det skaber en masse muligheder både for virksomheder, og for alle de mennesker der har valgt at bo i Ørestad. Jeg har selv valgt at bo i Ørestad og nyder dagligt de mange tilbud som bydelen tilbyder.

BLUEFRAGMENTS ligger som en del af kontorfællesskabet Univate på Københavns Universitet. Jeg har dagligt kontakt med flere andre virksomheder i Univate, men også med en række studerende fra Københavns Universitet. Vi har valgt at være placeret her, da det er meget inspirerende at få input fra studerende, som er fyldt med ideer og forslag til at gøre en masse ting anderledes end de bliver gjort i dag.

3) Hvad er dine drømme eller ambitioner for det du arbejder med?

I BLUEFRAGMENTS arbejder vi med innovative teknologier herunder en del med kunstig intelligens. Det gør vi for en række store og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi hjælper virksomhederne med at forstå og komme i gang med kunstig intelligens samt "klargøre" organisationen til de mange muligheder som kunstig intelligens giver.

Der ligger så mange muligheder i kunstig intelligens hvis det anvendes korrekt. Det er en fantastisk rejse vi i BLUEFRAGMENTS får lov til at være med på, når vi hjælper virksomheder med at anvende nye teknologier.

4) Hvad er det bedste ved den virksomhed, du er en del af?

Som teknologi nørd er det en fantastisk mulighed at få lov til at arbejde med de nyeste teknologier. Det har helt fra starten været i vores DNA, at innovation skulle drive virksomheden og vi får en masse inspiration indefra og udefra. Det er den DNA prøver vi at overføre til vores kunder. 

5) Hvor eller hvornår tænker du bedst?

Det betyder meget for mig at kunne koble af fra arbejdet. Det gør jeg ved at løbe nogle gode ture på Kalvebod Fælled eller træne ude i naturen. Som far til 2 børn er der også en masse at se til udenfor arbejdstiden, men jeg får heldigvis også tid til at læse lidt bøger - i øjeblikket er jeg i gang med "Kunstige Kollegaer" af Claus Skytte.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.