fredag 5 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

ØICC Medlemsprofil: Metroselskabet I/S

lise hein metroselskabetØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen:

MEDLEMSPROFIL: Lise Hein, kommunikationschef i Metroselskabet I/S

1) Hvorfor er I medlem af ØICC?
Ørestad har en lang række videnstunge virksomheder med dygtige medarbejdere og spændende opgaver, som ikke er så synlige uden for kontorlokalerne. Jeg håber, at ØICC kan bidrage til at bringe den viden i spil på tværs af virksomhederne og skabe nye samarbejder og netværk på tværs.
 
2) Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads?
Det er indlysende, at jeg må svare metroen! Men det er virkelig sagt med hånden på hjertet. Kort transporttid har været vigtigt for mit valg af arbejdsplads og bolig.

3) Hvad er dine drømme eller ambitioner for det du arbejder med?
Jeg vil gerne stå for en kommunikationsindsats og forandringsproces, der skaber forståelse og opbakning og dermed også legitimitet til at en organisation kan gennemføre store og svære opgaver. Det rummer mit arbejde heldigvis. Det er da et stort privilegium.
 
4) Hvad er det bedste ved din virksomhed?
Det er fantastisk at være med til at skabe noget så konkret, der om få år vil komme så mange til gavn i hverdagen, og som vil gøre København til et endnu bedre sted at bo og bevæge sig rundt i.

5) Hvor eller hvornår tænker du bedst?
Jeg tænker særligt klart, når jeg har trænet. Måske fordi jeg er glædeligt overrasket over, at jeg overlevede endnu en time i motionscenteret.

6) Hvad læser du i øjeblikket (fagligt såvel som ikke-fagligt).
Jeg læser Julian Barnes ”Tidens Støj”, som er en gribende fortælling om komponisten Sjostakovitsj i Stalintiden. Og så læser jeg en bog om Andreas Mogensen og hans rumfartstur højt for min 5-årige. Det er på alle måder meget kontrastfuldt.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: