torsdag 1 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Succes for Øresund Business Meeting i Ørestad

oresund business meetingØresund Business Meeting er et mødested for erhvervsfolk, der gerne vil i gang på den anden side af sundet. Marts måned bød på to fyldte morgenmøder, blandt andet 6. marts i Handelsbanken på Arne Jacobsens Allé i Ørestad

Morgenen blev indledt af moderatoren Trine Grönlund, som derefter førte samtaler med Staffan Lindquist, IKEA Services AB, og Kristine Eklund, Malmø Borgarskola. Der blev blandt andet talt om, hvordan både små og store virksomheder kan drage nytte af, at nogle af verdens førende firmaer flytter til hovedkontorer til regionen. Deltagerne hørte også fra fremtidens Øresundstalenter, der vil arbejde grænseløst over sundet.

Øresund Business Meeting har udfordret sig selv, sit netværk og sine partnere ved at finde hele 101 forskellige muligheder for at skabe forretning, blive inspireret eller netværke på den anden side af broen. Det kan være alt fra virksomheder, der deler ud af erfaringer, til netværksmuligheder og konkrete hverdagstips. Alle får mulighed for at bidrage med tips: talere, deltagere, kunder og medarbejdere.

I år blev der også introduceret et nyt netværkskoncept for Øresund Business Meetings deltagere. Dem, der søger efter en specifik virksomhed, ydelse eller samarbejde på den anden side af sundet, fik mulighed for at mødes i ”Efterlysningszonen”. Marie Romare, chef for erhvervsmarkedet hos Øresundsbron, var utroligt glad for at se at der blev taget så godt imod initiativet.

"Der er en vældig stor interesse for at mødes og udveksle erfaringer, men det kan til tider være svært at skabe den første kontakt. ”Efterlysningszonen” fungerede som en katalysator for at begynde at netværke for mange deltagere. Aldrig før har så mange mødtes med så stor entusiasme og engagement, som i dag", siger Marie Romare til nyhedsbrevet Fokus Øresund.

Næste morgenmøde er tirsdag den 20. maj i Malmø, og torsdag den 22. maj i København, hvor det handler om at udvikle sit netværk til at give konkrete resultater. (Foto: Øresund Business Meeting).

Fokus Øresund

Øresund Business Meeting

 

 

 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: