fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Bellakvarter vælger også Spiiri ladestandere

spiiri ladestanderBellakvarter A/S har netop indgået en aftale med Spiiri og AURA om installation og service af ladestandere. I første omgang installeres 10 ladestandere i Bellakvarters to parkeringshuse.

Ladestanderne er bestilt for at "imødekomme den stigende efterspørgsel for opladning af elbiler fra beboere og erhvervsfolk, der i dag benytter parkeringshusene", oplyser Bellakvarter A/S.

De ti ladestandere vil blive fordelt, så der etableres fire ladestandere på level 1 i P-hus 1, som ligger på hjørnet af Ørestads Boulevard og Dea Trier Mørchs Vej. De resterende seks ladestandere etableres i stueplan i P-hus 2, der ligger på Doris Lessings Vej. Ladestanderne vil være installeret og idriftsat senest i starten af december 2020.

Samme pris som i ParkinCPH
Beboere som har købt parkeringslicens til Bellakvarters p-huse kan med en ladebrik oplade deres biler til en pris på 2,50 kr. inkl. moms pr. kWh. andre besøgende i parkeringshusene kan oplade til 3,50 kr. inkl. moms pr. kWh. Det er nøjagtigt det samme prisniveau som i ParkinCPHs (By & Havns) p-anlæg i Ørestad.

Både ParkinCPH og Bellakvarter har valgt oplader-operatøren Spiiri som samarbejdspartner. Det betyder at man skal bruge app’en Spirii Go når man skal oplade sin bil. De to store oplader-operatører i Danmark - Clever og EON - må også gerne levere strøm til deres kunder via Spiiri, men har indtil videre sagt nej tak. Det betyder bl.a. at By & Havn foreløbig lader EONs standere i p-hus Robert Jacobsen blive, også når den nye operatør Spiiri rykker ind.

Elbil-ejere i Ørestad har tidligere klaget over valget af Spiiri, som endnu ikke har særlig mange ladestandere i Danmark. Det betyder, at elbilejerne i mange tilfælde skal betale for strømmen fra Spiiri når de er hjemme, men bliver nødt til at beholde deres abonnement hos Clever eller EON for at oplade når de er på farten. 

Læs mere:

Ladestandere får lov til at blive

Ørestads elbilejere i klemme i krig mellem ladeoperatører

Nye ladepladser uden abonnement

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: