Ny café på det skarpe hjørne

cafe nabo IMG 1066Omkring 20.000 mennesker færdes dagligt til og fra arbejdspladser, shoppingcenter, skole og gymnasium i Ørestad City. Og de fleste kommer forbi KLP's kontorhus på hjørnet af Arne Jacobsens Allé og Ørestads Boulevard.

Her har man i mange år kunnet se medarbejderne spise frokost i kantinen bag de store vinduesfag. Men onsdag 26. august åbner Café Nabo lige på det skarpe hjørne, og her kan alle fremover få aftensmad to-go, bytte-bogreoler, værtindegaver,  kaffe, konditorkager, frokost og brunch.

"Café Nabo er din imødekommende og gæstfrie nabo, hvor du går ned og får en god kaffesludder og lidt godt at spise. Vores fornemmeste opgave er at servere mad og drikke af høj kvalitet og at stå til rådighed for lokalområdet", forklarer Rasmus Pors, partner i Madkastellet, der driver cafeen for KLP.

Lige nu er KLP ved at opføre den meget store HUBNORDIC 3 på Kay Fiskers Plads. Café Nabo er en generalprøve på alle de tilbud, der skal være i det nye hus, forklarer Christina Thorsaa, ejendomschef hos KLP.

cafe nabo IMG 1076Daglig cafébestyrer Malene Zabel og restauratør Rasmus Pors ved åbningsreceptionen"Vi er en del af byen, og har været her siden, den blev grundlagt. Ørestad City har savnet caféliv, og derfor åbner vi nu op, så der sker lidt mere," siger hun.

På menukortet er der bl.a. baristakaffe, sprøde paniner, snacks, Hansen Is og kager fra egen konditor. Samtidig byder cafeen på salg af værtindegaver, f.eks. vine og specialøl, chokolade, honning og meget mere. Man kan også bytte bøger, låne en kop sukker og lægge nøglen til sine Airbnb-gæster i såkaldte ShareBoxe. 

Café Nabo er allerede nu åben KLPs lejere. 26. august låses døren ud til fortovet op.

"Vi vil skabe et mødested, der er en del af byrummet, så vi er lydhøre overfor, hvad Ørestads beboere, gæster og foreningsliv har brug for. Er det musik quiz, backgammonturneringer, vinsmagning eller noget helt andet, så kom forbi, og lad os høre," siger Rasmus Pors.

Café Nabo åbner 26. august. Åbningstiden er derefter mandag-fredag kl. 7.30-17.30 samt kl. 9.00-16.00 i weekenderne. www.cafenabo.dk. 

Signify flytter til HUBNORDIC

Nu skal Ørestad City leve op til alle drømmene

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk