lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ingen løsning på Kalvebodsti

kalvebod faelled cykelsti 2020 4Problemerne mellem cyklister og fodgængere på den såkaldte Kalvebod Sti fortsætter. Der er hverken sat advarselsskilte op eller etableret bump, som kan dæmpe racercyklisternes hastighed foran lågerne ind til Ørestad Syd.

I løbet af efteråret og vinteren var Kristian Mouritzen fra Stævnen I i dialog med både  Naturstyrelsen og politiet om en løsning. Tidligere har der nemlig været vejbump på stien, men de blev fjernet, fordi politiet mener at stien er en vej, og at fodgængere skal holde til siden. En aktindsigt åbenbarede dog, at man havde truffet beslutningen om at fjerne bumpene på et spinkelt grundlag, men beslutningen stod ved magt.

"Det betyder, at vi nu - når foråret er her - oplever særdeles farlige situationer, som vi har gjort det i flere år, nu desværre også med uheld som følge," skriver Kristian Mouritzen på facebook. Han har også organiseret beboermøder om sagen. Men det har ikke været muligt at få Naturstyrelsen eller politiet til at ændre holdning, og Kristian Mouritzen har nu valgt at lade sagen ligge.

"Jeg ved godt, at mange har bakket op bag mit og et par andres arbejde med at få Naturstyrelsen til at gøre noget, og der har også været en enkelt artikel i Ørestad Avis. Men der sker ikke noget, og jeg har opgivet," skriver han.

Efter hans opfattelse vil Naturstyrelsen ikke se alvoren i trafiksituationen på stien.

"Hvis der stadig er nogle,der er interesseret i at gøre noget, så opfordrer jeg folk til at skrive til Naturstyrelsen og i emnefeltet skrive"Kalvebod Sti" og gøre rede for situationen. Så ved de, at der er andre end nogle få, der bekymrer sig om trafikken derude. De bedste hilsner og hold humøret oppe i disse tider," skriver Kristian Mouritzen.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: