tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Fejl på farligt cykelkryds på vej til at blive løst

lyssignal ove arups vejDagligt overser - ikke mindst børn - lyssignalet på Over Arups Vej over motorvejen, fordi signalet ikke skifter efter hensigten og giver helt urimelige ventetider. Og antallet af børn i krydset er steget betydeligt, efter at elever bosat i Ørestad City er blevet omplaceret til Kalvebod Fælled Skole. 

Lyssignalet er et såkaldt smart signal. Kommer der en cyklist, skifter signalet med det samme. Men siden signalet er gået i udu, så det ikke længere kan registrere, at der kommer en cyklist, og det får mange utålmodige cyklister og gående til at krydse vejen uden at vente på grønt. 

Ansvaret for at det smarte lyskryds fungerer ligger et sted imellem Københavns Kommune, som har fået overdraget vejen fra By & Havn, og By & Havn, som har anlagt vej og kryds. 

"Det er selvfølgelig utilfredsstillende, at lysreguleringen for skolebørnene ikke virker optimalt, når vi har ventet så længe på at få den på plads. Nogle af de spoler i vejen, som er nødvendige for den smarte regulering af lyssignalet, er desværre blevet ødelagt i forbindelse med anlægsprojektet. Vi er sammen med By & Havn på vej med en udbedring, men vejarbejdet er temperaturfølsomt, så det kan først udføres i løbet af sommerhalvåret", udtaler enhedschef Jakob Bülow Find fra Teknik- og Miljøforvaltningen.

Kaos ved nyt lyskryds i Ørestad Syd

To veje og fire lyskryds snart klar i Ørestad Syd

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: