fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Grøn Vækst fortsætter med at passe på Ørestad

groen vaekst udbud 2020Grøn Vækst har vundet driftsudbuddet i Ørestad og skal fortsat stå for den daglige drift i bydelen. "I konkurrence med flere kvalificerede tilbudsgivere kunne de overraske med en gennemført progressiv plan for måden, hvorpå Ørestad skal driftes", skriver GFS.

 Ørestad koster 11 mio. kr. i drift om året, og Grøn Vækst har teamet, ressourcerne og de bæredygtige idéer til den rigtige pris. Grundejerforeningerne i Ørestad - samlet i sekretariatet GFS - udbyder driften for at sikre en gennemgående høj kvalitet af gartnerarbejde, vækstkontrol, snerydning, renhold samt reparation af legepladser, belægninger og veje.

Desuden er udbuddet et redskab til at opsøge nye løsninger på driftsområdet. Grøn Vækst vil f.eks. samarbejde med Ørestads grundejerforeninger om udvikling af biodiversiteten. Driften vil foregå med udpræget fokus på bæredygtighed og nedbringelse af CO2 ved bl.a. at anvende elværktøj og elkøretøjer.

Anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst kom til Ørestad i 2012 og har udviklet et nært kendskab til områderne. De kender bydelens parker, veje og anlæg på en indgående måde, som er svær at købe for penge – og så er de stolte af deres medarbejdere. Dertil er deres gartnere og renholdsmedarbejdere vellidte blandt beboerne, bl.a. pga. det nærvær og strålende humør, de tilfører bybilledet. I foråret og sommeren stiller Grøn Vækst med 15-20 medarbejdere i Ørestad.

 ”De er utrolig glade og stolte af at få lov til fortsat at være en aktiv del af Ørestad og hele områdets udvikling og trivsel”, siger ansvarlig leder Stine Krüth Andersen.

 Firmaet har desuden fået den såkaldte ”kronesmiley” af Arbejdstilsynet. Kronesmileyen gives til virksomheder, som har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat. Det vil sige, at virksomheden har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard.

Kontrakten løber tre år med mulighed for forlængelse. 

Nyt naturanlæg på vej i Byparken

Tre nye grønne byrum i Ørestad Syd

Grønningen skal udvikles

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: