fredag 29 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Filippinerne åbner ambassade i Ørestad

filipinske ambassadeSom den første ambassade har den filippinske ambassade nu etableret sig i Ørestad. Ambassaden er flyttet ind i KLPs flerbrugerejendom på Arne Jacobsens Allé 13 i Ørestad.

 Den filippinske ambassade blev først primo året en realitet i Danmark, tidligere blev kunderne betjent via ambassaden i Oslo og et generalkonsulat i Danmark. Den nye ambassade var i starten at finde på en midlertidig adresse i et kontorhotel på Lyngbyvej, og søgte i næsten 12 måneder efter et mere passende sted til de 15 medarbejdere. Med hjælp fra erhversmæglerfirmaet Colliers står fik man kontakt til KLP ejendomme, som står for udlejningen af KLPs to  flerbrugerejendomme på Arne Jacobsens Allé. Så nu er ambassaden åbnet i nummer 13 på første sal. 

Den filippinske ambassade betjener både danske og filippinske kunder og fremhæver at beliggenheden er perfekt, da den er let tilgængelig både for kunder og gæster. Også hos KLP er der stor tilfredshed med den nye lejer. 

”At den filippinske ambassade vælger vores ejendom i Ørestad som deres base, er en klar blåstempling af området som en international destination og trafikknudepunkt. Det understreger, at Ørestad og vores ejendomme udover at tiltrække internationale virksomheder - vi har for nylig f.eks. udlejet til Nordic Sugar og Signify – også kan tiltrække diplomatiet”, udtaler Stig Fermi-Erichsen, Market & Estate Manager KLP Danmark.

Ambassadens medarbejdere er begejstrede for både beliggenheden, ejendommen og de mange servicefaciliteter, siger Martin Østengaard, erhvervsmægler hos Colliers. KLP tilbyder bl.a. frisør, massør og cykelværksted.

”Der er mange virksomheder, der gerne vil bo helt inde i centrum, men der kan det være svært at finde moderne lokaler, ligesom infrastrukturen i sidste ende kan blive en udfordring, særligt for de virksomheder, der har mange udenlandske kunder. I de tilfælde er et lejemål i Ørestad City den rigtige løsning, det er tidssvarende lokaler med høj kvalitet på en international destination”, siger Martin Østengaard. 

Den filippinske ambassade har lejet 750 m2.

KLP har is i maven om milliardbyggeri i Ørestad

KLP-byggeri henter hjælp fra hotelbranchen

KLP bygger kæmpe kontorhus ved Kay Fiskers Plads i 2017

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: