lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Nabomøde i Ørestad Syd i næste uge

nabomoede oerestad syd nov 2018 2 onlineNu er det tid til at tilmelde sig dette efterårs nabomøde i Ørestad Syd, hvor man sammen med naboer og øvrige beboere har mulighed for at møde ledelsen i By & Havn og drøfte aktuelle emner.

På mødet giver By & Havn sammen med Grundejerforeningssekretariatet en status på den igangværende byudvikling, samtidig med at der bliver god tid til at stille spørgsmål og få en uddybende snak med By & Havns medarbejdere og repræsentanter fra de lokale grundejerforeninger og Københavns Kommune.

Denne gang vil der være oplæg fra anlægschef Hans Vasehus, salgschef Anne Aage,  sekretariatschef Simon Madsen fra grundejerforeningssekretariatet (GFS Ørestad) samt udviklingschef Per Schutze.

By & Havn holder nabomøde i Ørestad to gange årligt, og på sommermødet i juni var der en god debat om mange emner. Blandet andet arbejdet med flere midlertidige grønne byrum, udviklingen af Byens Hus og trafikale forbedringer på Fælledpromenaden. Disse emner og mange flere er igen på programmet.

Læs det fulde program.

Mødet finder sted tirsdag  26. november kl. 18 på Kalvebod Fælled Skole. Tilmelding senest fredag  22. november på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. By & Havn giver en forfriskning i løbet af aftenen.

 

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: