søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Stor interesse for nye taghaver på Fælledkanten

faelledkanten aabent hus3 2019 onlineI weekenden holdt ejendomsselskabet Balder Danmark taghavelancering på ”Fælledkanten” i Ørestad Syd

• Ejendommen Fælledkanten har allerede markeret sig som en ejendom i Ørestad Syd, der gerne vil have privat erhverv i stueplan. Vinbar og frisør er allerede på vej, men det er ikke kun i stuen, der er noget ekstra at komme efter. På taget er indrettet en 1300 m2 stor fælles taghave i fire niveauer med udsigt over Kalvebod Fælled. Der er også tre tilhørende væksthuse, som er indrettet til forskellige formål til gavn for alle beboere.

Læs også: Overvældende interesse for bagerbutik i Bastionen

faelledkanten aabent hus4 2019 onlineI forbindelse med lanceringen af tagterrassen holdt Balder åbent hus med deltagelse af Balders direktør Flemming Joseph Jensen, som bød velkommen til de nye beboere, samarbejdspartnere og nysgerrige, der havde tilmeldt sig arrangementet.
Til de fremmødte var der udskænkning af velvalgte naturvine og økologiske sodavand fra Thorsteinsson´s samt mad og ikke mindst ispinde til børnene. Der var sørget for loungestemning i et af de tre væksthuse, hvor en dj kælede for øregangene.
Intet væksthus uden planter, så Balder havde også sørget for ”Fælledkanten-frøposer”, som de fremmødte kunne så på deres egne altaner eller i ”Gartneriet”, som er gjort klar til beboernes egen dyrkning af grøntsager og krydderurter.

Balder er én af de største ejendomsejere i Ørestad med flere ejendomme, der er opført eller er ved at blive det.
De opførte ejensomme er Fælledudsigten II, dele af Hesteskoen, dele af Stævnen samt Elsehus. Ejendomme under opførsel er Fælledkanten, Lavetten og Bastionen.

Udlejningen af Fælledkanten foregår gennem EDC Poul Erik Bech.
Læs mere på www.fælledkanten.dk

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: