lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Rækkehuskarréen tager form

raekkehuskarreen onlinePå den vestlige side af Richard Mortensens Vej er bebyggelsen Rækkehuskarréen ved at tage form

• Der er fuld gang i byggerierne i Ørestad Syd. En række karréer på den østlige side af Richard Mortensens Vej er færdige eller snart afsluttede. Det drejer sig blandt andet om Ressourcerækkerne og Kunstnerkarréen, og på den vestlige side af vejen skyder bygningerne nu også i vejret.
Mest markant er Rækkehuskarréen, der ligger overfor tvillingekarréerne Kalvebod Huse. Her er entreprenørvirksomheden HHM ved at opføre 28 rækkehuse og 79 lejligheder for Core Property Management. I alt bliver der bygget ca. 9.000 kvm bolig og i ca. 2300 kvm kælder, hvor der også bliver plads til parkering for 55 personbiler.
raekkehuskarreen 02 onlineVisualisering af Rækkehuskarréen. Foto: C.F. Møller Architects
Rækkehuskarrèen er en klassisk karrè i tre til fem etager. Selve rækkehusene opføres i tre etager med egen indgang og forhaver. I hver ende bliver etageboligerne etableret. I midten af karréen kommer der et fælles gårdrum dog med privat gårdhave til hvert af rækkehusene.
Projektet har en entreprisesum på 162 mio.kr. og sker i et samarbejde mellem HHM som totalentreprenør og C.F. Møller Architects og MOE.
Boligerne forventes at stå klar i september 2020.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: