tirsdag 17 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Se den unikke daginstitution på taget af Field’s

rooftop dronevideo onlineSelskabet bag indretningen af daginstitution på taget af Field’s har lavet en dronevideo med indretningen

• Det er en daginstitution ud over det sædvanlige, der er åbnet på taget i Field’s ved Ørestad Station. Og på taget skal forstås meget bogstaveligt, for der er blevet plads til tre forskellige uderum, hvor børnene kan lege eller hvile ud.
Det er selskabet Lokolar, der har stået for indretningen af Rooftop on Field’s, og ønsket fra institutionen har været at bruge naturlige elementer, som kan stå i kontrast til betonomgivelserne.

Læs også: Field´s åbner international børnehave på taget
Vuggestuens uderum består af et sandlegemiljø i robinietræ med en mariehøne-rutsjebane. Udenfor spisesalen er der et åbent grønt rum med plads til ophold. Her kan man samles i læ for vinden og holde picnic. Rummet indeholder bl.a. siddeplinte i forskellige højder, solsejl og sækkestole. Den store legeplads består af forskellige rum. I det første er der plads til boldspil og lidt vildere lege. I midterområdet, som bl.a. indeholder en sansesti og plante- og undersøgelseskasser, kan man finde ro, studere planter, løbe rundt og gå balancegang. Det tredje rum består bl.a. af legehuse og overdækkede bordebænkesæt. Ved siden af de tre rum på kunstgræs, er der opstillet gummihalvkugler til balanceleg. De er slæbbare og kan sættes op i forskellige opstillinger. Se videoen her:

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme