tirsdag 17 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Stor interesse for gratis smagsoplevelser på Ørestadhotel

smag paa crowne plaza 902 onlineOver 500 gæster udnyttede muligheden for at smage på produkter fra leverandørerne til Crowne Plaza

• Der var masser af økologiske produkter fra mange af leverandørerne til Crowne Plaza, da hotellet lørdag slog dørene op til en gratis smagsoplevelse. Til ganen var der en række specialgin, øl fra Amager Bryghus og hotellets egen restaurant Bark samt juice fra Wish. Foodpeople havde taget deres eget Il Fornaio-brød med samt brioche burgerboller fra Jalm&B og restaurant Bark havde lavet lækre tapas med laks, diverse oste samt æblekage til dessert.
smag paa crowne plaza 819 onlineInterbrands havde taget en række af de mere specielle gins med til Smag på Crowne Plaza“Vi skabte “smagen af Crowne Plaza” for at gøre opmærksom på de mange muligheder vi tilbyder, og at Crowne Plaza ikke bare er et hotel, og ikke kun for hotellets gæster. Vi vil gerne være “et moderne mødested”, for lokalområdets beboere. Vi har vores egen skov, vi har Orango, der er vores bæredygtige kaffebar, samt vores restaurant og bar, som alle er oplagte til et frikvarter, hvadenten det er en kop formiddagskaffe, eller en drink før et show i Royal Arena,” fortæller Peter Hejselbæk, der er partnership manager i BC Hospitality Group.

Arrangementer var primært rettet mod naboerne til hotellet, og Peter Hejselbæk er glad for, at så mange naboer tog mod tilbuddet.
“Vi havde valgt udelukkende at annoncere lokalt, og over 500 glade naboer kom forbi til arrangementet, hvor det blandt andet var muligt at smage chokolade fra Original Beans, Mark Hermann og Coco Hagen samt kaffe fra Kontra Kaffe. Reaktionen fra både udstillere, gæster og os selv er klar: Det skal vi gøre igen! Måske op til jul med denne som tema,” fortæller han.
smag paa crowne plaza 876 onlineMark Hermann havde bød på både flødeboller og fyldte dessertchokoladersmag paa crowne plaza 931 onlineCrowne Plazas egen restaurant, Bark, diskede op med tapas og æblekage til dessert

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme